Al 30 jaar het adres voor elektro in Zuid Limburg!

Nijsten Elektrotechniek heeft de afgelopen 30 jaar verschillende unieke projecten uitgevoerd. Van particulier tot zakelijk, grote of kleine projecten: wij doen het graag! Of het nu gaat om een renovatie van elektrotechnische installaties, de aanleg van nieuwe systemen of het updaten van uw technologie in huis, onze vakkundige medewerkers gaan met veel enthousiasme aan het werk. Kwaliteit en veiligheid hebben onze prioriteit, wij zijn pas klaar als u tevreden bent.

Zakelijke projecten

Naast de particuliere markt zet Nijsten Elektrotechniek ook zijn diensten in op de zakelijke markt. Om met de moderne technologie mee te gaan is onder andere de aula van het Leeuwenborgh College Sittard voorzien van nieuwe LED armaturen en netwerkplekken. Zo kunnen de studenten nu zorgeloos internetten en een hapje eten.

Renovatieprojecten

Renovatieprojecten zijn tijdrovende projecten die met zorg moeten worden aangepakt. Vervanging van groepen en bedradingen, moderniseren van belichting en automatisering (domotica) zijn zaken waarvoor onze klanten aankloppen. Door de goede en persoonlijke aanpak zorgt Nijsten Elektrotechniek voor 100% tevredenheid.

Nieuwbouwprojecten

Een droomhuis bouwen is één ding, maar het voorzien van sfeer is iets heel anders. Talloze tevreden klanten, van Vaals tot Venlo hebben hun nieuwbouwproject voorzien van verlichting, automatisering, domotica, dimmers, afstandsbedieningen en nog veel meer handige en veilige elektronische snufjes om hun woonplezier te vergemakkelijken en te vergroten.

Woonhuizen

Naast nieuwbouwprojecten behoort het moderniseren of digitaliseren van bestaande woonhuizen ook tot een van onze werkzaamheden. Wilt u ook uw elektronica thuis op afstand kunnen bedienen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld vanaf werk de thermostaat alvast een graadje hoger zetten om in een warm en behaaglijk huis thuis te komen.

Ook profiteren van onze jarenlange expertise?